Elektronikai kisegítő állás diákoknak

Elektronikai diákmunka Szeged egyik klímakarbantartó cégénél! Olyan diákmunkásokat keresnek, akik szívesen segítenének egy klímaberendezésekkel foglalkozó cégnek a pakolásban, elektronikai kisegítésben, bruttó 794 forintos órabérért. A pozíció betöltéséhez előnyt jelent, ha rendelkezel egy kis tapasztalattal, de ez nem kötelező előfeltétel. A pozíció elsősorban, egyetemistáknak, estiseknek vagy passzív féléveseknek előnyös, ugyanis reggel 8-tól délután 4-ig tart a munkaidő.
Azért is remek ötlet mindkét oldalról – diákmunkát vállalni és diákmunkásokat alkalmazni ilyen területen, mert az elektronikához kapcsolódó munkák is azok közé tartoznak, amelyek esetében jó, ha minél több tapasztalatot szerez az ember.
Egy ilyen diákmunka betöltése akkor is jó választás lehet, ha egyébként nem ezen a területen szeretnél elhelyezkedni, viszont rendelkezel elektronikai ismeretekkel, esetleg van már tapasztalatod a területen, vagy ha csak szeretnél új ismeretet szerezni ezen a területen. Mindig jó, ha az embernek a tárgyi tudása mellett vannak gyakorlati ismeretei is, hiszen ha bármi közbejönne az életed során, lesz majd egy olyan terület, ami B tervként működhet.